lördag 29 maj 2010

Tack snälla

Tack för awarden och den roliga utmaningen Jisses Amanda! Utmaningen var att leta upp sin tionde postade bild i bloggen. Min tionde bild föreställer mig och är ritad av vår äldsta krydda som heter Miranda. Ni är så många som inspirerar mig att jag inte vill välja ut någon speciell utan önskar hellre att den som känner för att ta del av utmaningen gör det!

7 kommentarer:

Stina sa...

Grattis till din award....vet inte riktigt vad den innebär...men det är säkert nåt fint :) Och grattis Ninja till vinsten...hon kan skratta sig lycklig som får ett vackert smycke signerat La Monique...
Jag är lite låg idag, sånt som kommer och går, förhoppningsvis går det snart igen...
Din layout blir bara tjusigare och tjusigare, konstigt att det alltid sker när du är på besök i Stockholm :) Det är nåt magiskt med den staden...hihi... Jag borde nog gå och lägga mig nu - ska ju fira MOR imorgon :)
Ha det så jättegott i storstaden! Massor av kramizar till dig vännen....

Monica sa...

Tack för gratulationen! Och tack för din önskan att dra mitt nummer! Det värmde!
Ha nu en mysig dag med ert lilla hjärta, han ser hur go' ut som helst!
Kram, Monica

Ninja sa...

GRATTIS! Min hästblogg fick samma award...men jag skulle skriva ner sju saker om mig själv....

Stina sa...

Hejsan! Jag har firat Morsdag för fullt och ätit alldeles för mycket gott. Jag orkar knappt röra mig, känner mig ganska redo för sängen faktiskt. Ni får ha en fortsatt härlig minisemester och ta det lugnt i trafiken när ni så småningom beger er hemåt igen. Go´natt och sov gott vännen! Kramiz

Tigris Predikantan sa...

Grattis till din award! Är du porträttlik?
:)

Marie-Louise sa...

Grattis till den fina awarden, min vän. Jag hoppas ni har det underbart i Stockholm med barn och kryddor. Kramar i massor till dig, tänker på dig.

Ninja sa...

Hej! Monica det är något knas med min dator...jag måste låna mannen bredvids för att skicka mail....återkommer! Tack än en gång!