torsdag 13 maj 2010

Hålla om


Ni ska inte tro att jag städat bort mig själv......nej, nej, nej
Det blev en liten camouflage städning....med andra ord: tar där JAG tror det syns...fniss, fniss

Idag njuter vi av livet och "laddar batterierna"

Det tycker jag att ni också ska göra och glöm inte att ni alla är värdefulla.

Dagens tänk: Kärleken gör alla hårda hjärtan mjuka.

8 kommentarer:

Tantaluran sa...

Hur får man en röd spindel?

Tigris Predikantan sa...

Men Tantaluran! Vet hon inget om blommor och bin? *ler*

Igår körde jag också en dra-borsten-runt städning: man får med sig alla (de flesta!) dammtussarna och hårstrån ... bra tips?
:)

Stina sa...

Go´morron vännen... Känns det lite bättre idag?
Gör nu det också...ta det lugnt och ladda..
Jag förstår precis, det där med bloggen alltså, jag får samma känsla emellanåt. Men du...man behöver faktiskt inte skriva inlägg varje dag... Du får absolut inte sluta! Jag tänker trappa ner nu när sommaren kommer, för det gör den väl så småningom...
Jaså, det ska firas i helgen... Smart att smita, det brukar jag också göra :) Grattis i förskott kära du, hoppas det blir en dejlig vistelse i grannlandet.
Den där fas (an) 3 har jag skrivit en del om innan - det är sista fasen i jobb - och utvecklingsgarantin. Då tilldelas man en varaktig samhällsnyttig sysselsättning, 8 timmar om dagen och där man ska vara i två år. Ersättningen för det jobb man utför är samma som a-kassan, dvs ytterst lite. Man har inga rättigheter, endast skyldigheter. Det är den moderna tidens slavarbete...
Nä, nu blir jag bara förbannad och uppretad igen...inte bra för blodtrycket. Hörde dessutom just på nyheterna att pyromanen som härjar i området har varit i farten igen. Nu har han eldat i en kyrka + ytterligare en gammal byggnad, ett sommarcafé.
Nä, jag får nog ta och göra nåt...kan inte sitta här och lata mig hela dagen..
Ha en bra dag! Kramar i tusental från mig till dig...

Monica sa...

Hej Monica!
Tack för kommentaren i min blogg! Ja, jag har också lagt märke till ditt namn i många kommentarer. Nu har jag tittat runt litet i din blogg och den verkar jättemysig. Är du glaskonstnär?
Önskar dig en fin dag!
Monica

Tantaluran sa...

Tigris: ha ha ha - fick tänka ett bra tag innan jag fattade vad du menar!

Stina sa...

Men Monique....det har du ju själv berättat det :) Du behöver nog några dagars semester..haha..
Visserligen har vi någon form av telepatisk kommunikation, men riktigt så avancerad är den nog inte...eller?? Låt se...du ligger på soffan, käkar praliner, gosar med kissen och funderar på vilka av dina nyinköpta kläder/skor/accessoarer som ska få följa med på resan...och mannen är ute i trädgården :)
Nu ska jag strax ge mig på städningen här hemma, men först en promenad.
Ha det gott vännen... Kramiz..

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka söta små kattungar! Man blir ju nästan sjuk när man ser dom!
Ja, låt oss ladda batterierna idag!
Agneta kram

Marie-Louise sa...

Det låter bra att du ska ta det lugnt och ladda batterierna. Har jag förstått det rätt att du fyller år, min gullhöna och tänker dig en resa till grannlandet. Grattis grattis grattis och ha det så skönt på resan. När åker ni? Jag tycker det är toppen att man ger sig själv något mysigt som en resa när man fyller. Koppla av och må bra nu. Kramar i massor från mig till dig.