tisdag 27 april 2010

Ögonblick


Vänner, dagen har gått under temat: Njutning. Gissa om jag har haft det skönt...?
Jaaaa, kan sammanfatta dagen med orden: njutning, tacksamhet, ödmjukhet.

Önskar nu alla en skön kväll och var rädda om varandra.

Kvällens tänk: Livet består egentligen av en enda lång rad av ögonblick.
Om vi inte är närvarande i dessa ögonblick
så går vi miste om själva livet.

4 kommentarer:

Ninja sa...

Vilken underbar dag....det var du värd! Jag hade 38.4 i feber efter den där safarin....sååå jag skulle nog hållt mig inne fast ibland måste man bara få lite luft....och det var så skönt ute :)

Marie-Louise sa...

Vännen, jag håller med dig fullständigt om att vi tre är lika, vi känner, tycker och tänker lika i det mesta. Vi verkar ha gått igenom tuffa tider alla tre. Det som skiljer oss åt är väl att jag är precis på väg ur det jobbiga och ni har hittat det ljusa livet efter det jobbiga. Det ger mig hopp om en fin och underbar framtid. Jag tänker mycket på det, att ni två ger mig inspiration om att kämpa och fortsätta framåt. För ni visar mig att det går. Jag är så tacksam om att jag har hittat er, min gullhöna. Ibland känns det som ni bär mig framåt på era händer. Ha en trevlig kväll och natt och ögonblicken ja, de får inte gå obemärkt förbi. Det är ajajaj. =) Kramar om dig...

Stina sa...

Go´morron vännen! Idag är även jag uppe med tuppen...men det beror mest på att jag är så illa tvungen. Jag är ingen morgonmänniska tyvärr... Ska snart iväg till AF, sen åker jag till Åhus och svägerskan som fyller 40.
Den goda kattmaten ska jag bjuda deras små ulltussar på, min får bara äta dietmat eftersom hon är så överviktig. Jag köper Hill´s R/D diet torrfoder(som endast säljs hos veterinär), kostar skjortan och inte tusan har hon blivit slank av det :) Men visst får hon lite annat också ibland, kan inte låta bli när hon tittar bedjande på mig. Innan jag började med det köpte jag ofta någon av Royal Canins torrisar, det gillade hon.
Du gjorde rätt i att sluta jobba i tidig ålder, det gäller att ta vara på tiden innan alla sjukdomar slår till. Min mamma slutade vid 58 och det var tur för efter 65 började en massa krämpor dyka upp. Visst kan hon fortfarande sakna arbetslivet emellanåt, men i det stora hela tror jag inte att hon ångrar sig.
Jag tror att dina grannar tycker det är lite pinsamt att kissen verkar gilla er bättre än dem, men katter är ju sådana, de går inte att styra. Min bror har också en sådan katt, den kom varje dag och stannade allt längre hos dem, det spelade ingen roll hur många gånger ägarna hämtade den. Till slut gav de upp och sa att om inte min bror och svägerska ville ta över honom fick det bli avlivning. Nu har den bott hos dem i många år, men helt lyckat är det inte eftersom de hade en liten hane innan och de två kommer inte speciellt bra överens.
Nu måste jag göra mig redo för AF....
Ha en bra dag! KRAMAR till dig....

Mor Tuta sa...

Gomorron. Du verkar haft en skön dag, visst är det underbart att bara få njuta största delen av en dag och att kunna ta vara på detta tillfälle.
Jag ska ha en skön dag hos äldsta dottern i dag, en bara vara dag, till barnen kommer hem, då ska det mysas.
Ha en skön och bra dag i dag också
Kram från vännen Birgit