onsdag 7 april 2010

Ljus


Nu är snart denna dag slut, känner tacksamhet & ödmjukhet att åter få lägga en dag till mitt livsarkiv. Dagen har varit full av allehanda aktiviteter som tex: plockat i trädgården, promenad, lagat mat, målat på en tavla(som aldrig blir klar) mm.
Sist men inte minst:pysslat om min älskade man och livskamrat när han kom hem i em.

Avslutar dagen med: Kärlek är människans djupaste behov,
och därför är kärlek den största gåva
man kan ge en annan människa

2 kommentarer:

Stina sa...

Jag gillar också prinsess...och många andra sorter.. Det är gott med tårta, men det kan bli för mycket av det goda ibland.
Ester mår bra, äter och dricker som vanligt. Någon kontakt med veterinären fick jag aldrig, och lär inte få heller, men hon ska ju på återbesök så jag får be om nån annan medicin då. Så duktig du har varit idag, ingen eftermiddagslur....haha.. Hoppas du sover bättre inatt. Kram!

Marie sa...

Mmmmmmm en mysig dag i ro verkar du haft. Dig väkl förunnat vännen. Vacker bild. Så stämningsfullt med levande ljus. Ett enkelt sätt att skapa lugn och harmoni och myspys. Japp det är min största skatt här i livet som poserar för mig. Hon tillhör dem som alltid blir så bra på kort, lyckosten ;-). Vi hade en mysig "bus och lek stund" tillsammans med kameran. Ha, ha ja du ska se oss då. Som kalvar på grönbete ;-). Skogstokiga!!! Maken skrattar alltid lika gott och skakar på huvudet. Nä nu ska jag dra i väg till "bebisverksta´n", ja jobbet alltså ;-). Blir sedan tre dagar i lugn och ro. Ser jag fram emot. Trädgårdsmässan väntar i morr´n. Jippi! Kram kram kram ...............