tisdag 13 april 2010

Födelsedag


Här ser ni ett kort som jag gjort, tror inte att jag tidigare visat er kort.

Det är en granne på vår gata som fyller år idag, så vi ska på Öppet Hus under sena em. Då kommer detta kort till användning.

Ha en fortsatt bra dag.

5 kommentarer:

Stina sa...

70-åringen blir säkert jätteglad för det kortet. Du är duktig på så mycket, tänk om man hade sådana talanger...
Ja, inte är det lätt att få igång musklerna efter vintervilan, trädgårdsarbete känns, men det är bara nyttigt. Du får se till att vila dig i form inför resan. Är det på torsdag ni åker? Jag kommer att sakna dig, men sen har du ju desto mer att berätta när du kommer hem igen :)
Och den där karl...hur han kan vara så dum...
Ja, det undrar jag också...men han är ju man...
Utåt sett är de stora, starka och tuffa - men innerst inne är de små, fega och konflikträdda. Vi kvinnor vill diskutera medan männen (åtminstone den här mannen..) hellre drar sig undan i tystnad och tror att allt ska lösa sig ändå...men se det gör det INTE!
Nä, nu låter jag så där bitter igen...det var inte meningen...
Ha det så trevligt på festen! Kram, kram...

Tigris Predikantan sa...

Det var verkligen ett fint kort! Kommer säkert att uppskattas!
:)

Mor Tuta sa...

Vilket fint kort, du är duktig på att skapa har jag förstått. Önskar jag också hade blick för att göra sådant, men, men jag kan väl något annat i stället, kanske. Har bakat lite matbröd och det blev gott och fint..
Ha en skön kväll
Kram Birgit

Marie-Louise sa...

Goaste vännen, vilket vackert kort du har gjort med din varma känsla och ditt kärleksfulla hjärta. Helt underbart! Jag gillar sånt här jag med men det är inget jag tänkt på att jag kan göra själv. Nu blev jag inspirerad =) Puss på dig för det. Jag har haft en bra dag, lämnat in bilden, åkt buss till stan, shoppat, ätit lunch och fikat med dottern min. Sedan hem och ätit lillsonens underbara köttbullar med mos=). Jag har även talat med C, och vi har rett ut problemet och går vidare. I morgon ska jag till jobbet men jag vet inte hur, måste forska på den saken. Hoppas du har en trevlig eftermiddag hos jubilaren på din gata. Många soliga varma kramar från mig.

Marie sa...

Åh ett sån´t vackert kort. Vad duktig du är. En härlig känsla att få ge bort nå´t man själv gjort med hjärtat. Och tänk vad glad jubilaren blir med vetskapen om att du lagt ner kärek och tid. Hoppas ni har haft det trevligt på öppna huset. Kram i kvadrat.