torsdag 18 mars 2010

Inget för känsliga......


Godmorgon vänner, här kommer något roligt att läsa.Ha, ha
Som fd. sjuksköterska kan jag intyga att detta ämne är väldigt viktigt för äldre människor.
Jag önskar er alla en bra dag med följande:

När vi blir gamla,
smyger sig skönheten
in på djupet.

3 kommentarer:

Stina sa...

Haha...jag minns när jag låg på sjukhus och var nyopererad för ett antal år sen... Då var just tarmtömning det stora samtalsämnet; tidpunkt, konsistens, mängd :) Funkar inte magen, så funkar inte människan heller.
Det är mamma och styvfar som ska skaffa sig nya sängar, min får stå sig några år till. Jag var mest med som smakråd, men tycker också det är ganska roligt att testa olika modeller och retas med försäljare :) Kul med kuddarna...det finns alltså fler som sover sittande och lägger sig till med nackproblem (allt enligt försäljaren...).
Oj, vad synd det är om oss som är så jättesjuka...haha.. Varför är det bara män som ska få gnälla, nu är det vår tur tycker jag :)
Men din man har säkert rätt - ont krut förgås inte så lätt ;) För det är så med oss kvinnor, vi kämpar på och utför våra sysslor precis som vanligt, hur sjuka vi än må vara.
Krya på dig, vi hörs! Kram

Ninja sa...

Synd att den inte syns så bra då skönheten:)....svar: ja, visst är de duktiga....bilderna du såg är gjorda av två olika konstnärer...det jag hjäper till med är att blanda färg och ge förslag, ibland får jag visa rent praktiskt hur man gör,och puscha på när de kör fast, men det mesta klarar de alldeles själva :)

Marie-Louise sa...

Hej vännen, en trött dag idag. Men jag mår bra, hoppas du har haft en bra dag och gjort något härligt. kram och sov gott.